Menybanner

Nyheter

artikkelbilde The Hateful Eight er på topplisten hos Platekompaniet Oslo City. Merk to varianter av omslaget, hvorav en er eksklusiv for kjeden. Foto: John Berge, VIDEOMAGASINET ©

Solid salg av The Hateful Eight

Scanbox har flere detaljer om The Hateful Eight-lanseringen. De utelukker heller ikke en UHD-variant senere.

Henrik Rasmussen, nordisk salgssjef i Scanbox Entertainment AS, kan supplere vår første artikkel om lanseringen (som du kan lese her) med at målsetningen til selskapet var 70.000 solgte eksemplarer.

– Til nå er det bestilt mer enn 80.000 enheter i Norden, sier Rasmussen til VIDEOMAGASINET.

På oppfordring fra bl.a. Platekompaniet ble det produsert flere varianter av omslaget så der var mulighet til å differensiere seg på produkterne, sier han videre.

Filmen ble utgitt på Blu-ray og DVD 9. mai i Norden og her i Norge finnes det en egen versjon på eksklusiv slipcase hos den største forhandleren, Platekompaniet. 

Mens den store nettkonkurrenten, CDON.com, også har en egen variant – en Steelbook-utgave.

– Filmen kan egne seg godt for UHD. Kommer den på det formatet?

– Vi følger utviklingen av UHD-markedet nøye for å finne rett tidspunkt å lansere våre første UHD-titler. The Hateful Eight er selvsagt en opplagt UHD-tittel.

Bonusmateriell på BD og DVD er dette:

Beyond The Eight - A Behind-The-Scenes Look

Sam Jackson's Guide To Glorious 70mm

Det ryktes at Tarantino kanskje vil lansere filmen som 4K UHD Blu-ray senere i år, men dette er ikke noe Scanbox kan bekrefte her og nå.

Anmeldelsen

Vår anmelder – westerneksperten Lars Johnsrud – var begeistret for filmen da den ble vist på kino:

«The Hateful Eight slår et verdig slag for en sjanger som nekter å dø og er også en filmhistorisk tidsreise i seg selv.»

Les anmeldelsen her og lenker til andre saker nedenfor.

Vi ønsker din mening hjertelig velkommen på alle saker. Vi ber deg å holde en respektfull og saklig tone. Trakassering, hatske og useriøse utfall og trusler, aksepterer vi ikke. Tenk på hvordan du ønsker å fremstå, da mange kan lese det du skriver. Kjør debatt! :D
Tilbake