Menybanner

Nyheter

artikkelbilde PÅ UHD I AUGUST 2016: Batman v Superman: Dawn of Justice. Ben Affleck (Batman/Bruce Wayne), Henry Cavill (Clark Kent/Kal-El/Superman) og Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman) i Batman v Superman: Dawn of Justice. Foto: Warner.

Flere UHD-titler i vente fra Warner

Warner er snart klar med flere titler i det flotte, nye videoformatet, 4K Ultra HD Blu-ray.

Nå som UHD-formatet er vel i gang – og formatet er sonefritt – spiller det ikke lenger en stor rolle hvor ting utgis. Men en ting er sikkert. Det er og blir rimeligere å kjøpe nordiske/europeiske lanseringer, selv om disse da som regel kommer noe senere enn i USA. 

Warner har sendt oss sin lanseringsplan for tredje kvartal og der kan vi se at Man of Steel er satt opp for utgivelse 8. august 2016. Det samme er årets Batman v Superman: Dawn of Justice.

Og, allerede lanserte In the Heart of The Sea (på BD og DVD), kan også ventes på UHD i august i Norden.

Warner i USA og England på sin side har i tillegg til disse overnevnte også varslet at de utgir Creed og Point Break hhv. 7. juni og 13. juni.

I Norge er det SF Norge som har rettighetene til Creed, og vi kjenner ikke til at det svenskeide selskapet har noen UHD-planer for verken denne eller andre titler. (Men den kommer heldigvis på BD og DVD.)

Point Break eies av Star Media Entertainment i Norge, er allerede ute på BD og vi tviler sterkt på at den kommer i lokal UHD-utgave. Disse to Warner-titlene er derfor sikre importkandidater, for samlere som vil ha filmene i den beste kvaliteten.

Den originale Mad Max, samt Ben Affleck-filmene Argo og The Town utgis i USA i september 2016 på det nye formatet.

Vi kan også vente oss Pacific Rim senere i år.

Warners norske kontor sier de ikke har UHD-planene klare for høsten ennå.

 

Vi ønsker din mening hjertelig velkommen på alle saker. Vi ber deg å holde en respektfull og saklig tone. Trakassering, hatske og useriøse utfall og trusler, aksepterer vi ikke. Tenk på hvordan du ønsker å fremstå, da mange kan lese det du skriver. Kjør debatt! :D
Tilbake